Vi forvalter hukommelsen til Oppland fylkeskommune og flere kommuner i Oppland og Hedmark. Hos oss får du historien direkte fra kildene.

Stor-Elvdal kommuneArkivene ved Fylkesarkivet i Oppland og IKA Opplandene er mangfoldige og blir presentert flere steder. Vi har arkiver fra alle de videregående skolene i Hedmark og Oppland og fra de fleste kommunene i begge fylkene. Det kommer for tiden inn så mye arkiver at vi ikke klarer å presentere en fullstendig oversikt over hva som finnes ved arkivet. Vi anbefaler derfor at dere først tar kontakt med kommunen dere er på jakt etter informasjon fra. De vil kunne veilede dere videre.

Etter hvert vil arkivene bli presentert på den nasjonale arkivportalen. Her er det mulig å søke i arkiver ved mange av de største arkivinstitusjonene i Norge. For å se hva som er registrert ved Fylkesarkivet i Oppland kan dere velge avansert søk og velge Fylkesarkivet i Oppland/IKA Opplandene som oppbevaringssted. Vi anbefaler også at du krysser av for å se kun arkiv.

Arkiver lagt ut på Arkivportalen

Videregående skoler

Tannklinikker

Åmot kommune

Lillehammer kommune

Ringebu kommune

Trysil kommune

Nord-Aurdal kommune

Nordre Land kommune

Folldal kommune

Sist oppdatert 07.03.2019