Velg protokoll
|
<<
<
Bilde
av 26
>
>>
|
Skriv ut
Dagbøker fra skolekjøkkenet, fru D. Stuve (1941 - 1943)
Emne
?
Avkokt kveite
Avkokt kål
Avkokte gulrøtter
Billig honningkake
Billige wienerbrød
Blodpudding
Bløtkake
Brun fiskesuppe
Brun lapskaus
Brun saus
Brun saus (uten smør)
Brød
Butterdeig
Byggmelsgrøt
Byggsuppe
Eplegrøt
Eplesuppe
Fiskegrateng
Fiskesuppe
Flatbrød
Fløyelsgrøt
Franskbrød?
Goro
Grønkålsuppe
Grønnsaksuppe
Grønsaker i karrisaus
Gul ertesuppe
Gulkolstuing
Gulrotmarmelade
Havregrynsgrøt
Havregrøt m melk
Havrekjeks
Havremakroner
Hollandsk saus
Hveteboller
Hvit saus
Kaffe
Kaffesnipper
Kakao
Kalvefrikase
Kjernemelksuppe
Klipfisk
Klipfiskkaker
Kokt torsk
Koljekaker
Koljekaker i brun saus
Kringle
Kringle m makepulver
Kålrotstappe
Kålrotstuing
Lappskaus
Lever som fugl
Lompe
Lutefisk
Nypesuppe
Oksestek
Pannekaker
Peppernøtter
Plukfisk
Poteter
Potetsuppe
Rabarbragrøt
Rabarbrasuppe
Raspeball
Restekaker
Restekaker av fisk
Risengrynsuppe
Risgrøt
Rugbrød
Rå revne gulrøtter
Rå revne røtter
Rødbetebiff
Rødgrøt
Røket torsk
Saftgele
Sakosaftsuppe
Salt fisk
Sandkaker
Sandnøtter
Seibiff
Seipudding
Sellerisaus
Serinakaker
Sild i form
Sildeball
Sildekarbonader
Sildesuppe
Sirupskake
Sirupsnipper
Smeltet smør
Smultringer
Småkranser
Sort kake
Spekesild
Spinatsuppe
Stekt småsild
Stuet kål
Sursild
Tomatsaus
Tomatsuppe
Trondhjemssuppe
Tyttebærsuppe
Vafler
.
Tag :
Type :
Stedsnavn
Personnavn
Etternavn
Årstall
Kommentar
Blank side
Emneord